U kunt bij ons terecht voor reguliere huisartsenzorg.

Ook nu willen wij u vragen zoveel mogelijk telefonisch dan wel per mail contact met ons op te nemen. Via uw patiënten portaal kunt u ook een online consult aanvragen. U dient hiervoor eerst een patiënten portaal aan te vragen via huisartsremmelzwaal.uwzorgonline.nl

Mocht u een afspraak hebben bij de huisarts of assistente wilt u dan met het volgende rekening houden:

  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst in de praktijk.
  • Draag een mondkapje bij luchtwegklachten. Ook bij andere klachten wordt een mondkapje geadviseerd.
  • Komt u zoveel mogelijk alleen! Kinderen of andere mensen die begeleiding nodig hebben mogen naar binnen met 1 ouder of begeleider.
  • Ons verzoek om kort voor aanvang van de afspraak plaats te nemen in de wachtkamer. Mocht er geen stoel meer in de wachtkamer beschikbaar zijn dan is ons verzoek om buiten of in de auto te wachten. U wordt dan gebeld op uw mobiele telefoon als u naar binnen kunt komen.
  • Het toilet is beperkt beschikbaar.
  • Volg verdere instructies in de praktijk.

Mocht u zelf in risicogebied zijn geweest en/of met een patiënt met coronavirus in aanraking zijn geweest, komt u dan niet naar de praktijk maar neem contact op met de assistente of belt u het landelijke informatienummer 0800-1202. De symptomen van het coronavirus bestaan uit koorts, hoesten, keelpijn en benauwdheid. Indien er sprake is van benauwdheid, of (ernstig) ziekzijn, kunt u eventueel thuis onderzocht worden of er ziekenhuis opname noodzakelijk is.

Indien u een kweek op het Corona virus wilt, kunt u bellen met het landelijk nummer aanmelden teststraat:     0800-1202