U kunt bij ons terecht voor reguliere huisartsenzorg.

Ook nu willen wij u vragen zoveel mogelijk telefonisch dan wel per mail contact met ons op te nemen. Via uw patiënten portaal kunt u ook een online consult aanvragen. U dient hiervoor eerst een patiënten portaal aan te vragen via huisartsremmelzwaal.uwzorgonline.nl

Mocht u een afspraak hebben bij de huisarts of assistente wilt u dan met het volgende rekening houden:

  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst in de praktijk.
  • Draag een mondkapje.
  • Komt u zoveel mogelijk alleen! Kinderen of andere mensen die begeleiding nodig hebben mogen naar binnen met 1 ouder of begeleider.
  • Ons verzoek om kort voor aanvang van de afspraak plaats te nemen in de wachtkamer. Mocht er geen stoel meer in de wachtkamer beschikbaar zijn dan is ons verzoek om buiten of in de auto te wachten. U wordt dan gebeld op uw mobiele telefoon als u naar binnen kunt komen.
  • Helpt u samen met de huisarts om op de beschikbare spreekuurtijd te letten. Dit om te voorkomen dat door uitloop te veel mensen in de wachtkamer moeten wachten.
  • Het toilet is beperkt beschikbaar.
  • Volg verdere instructies in de praktijk.

Mocht u zelf in risicogebied zijn geweest en/of met een patiënt met coronavirus in aanraking zijn geweest, komt u dan niet naar de praktijk maar neem contact op met de assistente of belt u het landelijke informatienummer 0800-1202. De symptomen van het coronavirus bestaan uit koorts, hoesten, keelpijn en benauwdheid. Indien er sprake is van benauwdheid, of (ernstig) ziekzijn, kunt u eventueel thuis onderzocht worden of er ziekenhuis opname noodzakelijk is.

Indien u een kweek op het Corona virus wilt, kunt u bellen met het landelijk nummer aanmelden teststraat:     0800-1202

Mondkapjesplicht

Sinds 1 december geldt in alle openbare binnenruimten een mondkapjesplicht voor iedereen vanaf dertien jaar. Sommige mensen kunnen vanwege bijvoorbeeld een ziekte of psychische aandoening geen mondkapje dragen. Zij hoeven niet aan de mondkapjesplicht te voldoen, maar moeten bij een controle wel aannemelijk kunnen maken dat ze geen mondmasker kunnen dragen. Dit kan middels een kaartje waarop duidelijk staat dat u zich beroept op de uitzondering. Dit kaartje kunt u zelf uitprinten. Meer informatie hierover kunt u teruglezen op de rijksoverheid.nl

Huisartsen kunnen niet ingaan op het verzoek om een briefje waarin ze bevestigen dat hun patiënt om medische redenen geen mondkapje kan dragen. KNMG biedt meer uitleg over waarom wij geen verklaring kunnen afgeven.