Ik ga akkoord met het verwerken van mijn verstrekte persoonsgegevens.

De praktijk is op alle doordeweekse dagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Voor het maken van een afspraak of contact met de assistente belt u de huisartsenpraktijk tussen 8.00 en 10.00 uur, tussen 10.30 en 12.30 of tussen 13.00 en 15.00.

Digitale vraag of afspraakverzoek
U kunt via het contactformulier een vraag stellen. Ook kunt u als u in onze praktijk bent ingeschreven via dit formulier doorgeven dat u een afspraak wilt maken voor het spreekuur. Let op: u kunt enkel een afspraak verzoek mailen voor een consult van 10 minuten, bedoeld voor 1 klacht. Wanneer u meer dan tien minuten de tijd nodig denkt te hebben of meer klachten heeft, maak dan telefonisch een afspraak.

Vermeld in het contactformulier uw naam en geboortedatum. Om u de juiste zorg te kunnen bieden vragen wij u kort aan te geven waarvoor u komt. Vermeld ook naar welk dagdeel uw voorkeur uit gaat.

Wij streven ernaar u binnen 2 werkdagen te beantwoorden en een afspraak in te plannen binnen één week. Indien u onverhoopt na 2 werkdagen nog geen reactie van ons heeft ontvangen, verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Een digitaal afspraakverzoek kan niet voor dezelfde dag, en kan niet voor spoedeisende zaken. Belt u bij spoedgevallen direct met de praktijk, ook wanneer u twijfelt over de ernst van uw klachten.