Welkom bij Dorpspraktijk

Zomerperiode
Wegens drukte, onderbezetting en vakantieplanning is het mogelijk dat u telefonisch langer in de wacht staat dan u van ons gewend bent. Excuus voor het ongemak, wij hopen op uw begrip. 

Dorpspraktijk
De Dorpspraktijk is eind 2009 geopend om een moderne en dynamische huisartsenpraktijk voor Castricum en omstreken te kunnen realiseren. De praktijk bevindt zich in de oude dorpskern en beschikt over een eigen parkeerplaats. Er is een huisartsen gedeelte en fysiotherapie gedeelte, beiden met een eigen ingang. De verschillende gedeeltes zijn in open verbinding met elkaar. De thuiszorgorganisatie, Buurtzorg, bevindt zich op de hoek. De opzet van de Dorpspraktijk is het bieden van laagdrempelige deskundige medische zorg, waarbij er ook aandacht is voor continuïteit en zorgzaamheid.

De praktijk van N.C. Remmelzwaal en de praktijk van M. Doeksen, J.A. Tromp en F. Weijer delen de assistentenbalie, wachtkamer en ruimte voor eigen patiëntenzorg. Hierdoor kunnen de artsen nauwer samenwerken en is er meer kennis en kunde onder een dak.

Inloopspreekuur vervalt per 15 juli
Per maandag 15 juli 2019 vervalt het inloopspreekuur. U kunt in plaats hiervan een afspraak maken bij uw huisarts via de assistente.

Vacature doktersassistent
Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct opzoek naar een gediplomeerd doktersassistent voor 2 of 3 dagen per week. Interesse? Mail je motivatie en curriculum vitae naar sodijk@honk.nu. Voor meer informatie kan je eveneens contact opnemen met Sanne Odijk, praktijkmanager, via sodijk@honk.nuof  bel 06-28361987 (woensdag en vrijdag telefonisch bereikbaar).

Telefonische bereikbaarheid 2019
Als huisarts wil ik u, samen met mijn praktijkteam, op elk moment de beste zorg kunnen bieden. Het is belangrijk dat u weet wanneer en op welke manier de huisartsenpraktijk bereikbaar is. Per 1 januari 2019 is onze telefonische bereikbaarheid gewijzigd.  Meer informatie hierover vindt u hier.