Welkom bij Dorpspraktijk

De Dorpspraktijk is eind 2009 geopend om een moderne en dynamische huisartsenpraktijk voor Castricum en omstreken te kunnen realiseren. De praktijk bevindt zich in de oude dorpskern en beschikt over een eigen parkeerplaats. Er is een huisartsen gedeelte en fysiotherapie gedeelte, beiden met een eigen ingang. De verschillende gedeeltes zijn in open verbinding met elkaar. De thuiszorgorganisatie, Buurtzorg, bevindt zich op de hoek. De opzet van de Dorpspraktijk is het bieden van laagdrempelige deskundige medische zorg, waarbij er ook aandacht is voor continuïteit en zorgzaamheid.

De praktijk van N.C. Remmelzwaal en de praktijk van M. Doeksen, J.A. Tromp en F. Weijer delen de assistentenbalie, wachtkamer en ruimte voor eigen patiëntenzorg. Hierdoor kunnen de artsen nauwer samenwerken en is er meer kennis en kunde onder een dak.

Inloopspreekuur vervalt per 15 juli

Per maandag 15 juli 2019 vervalt het inloopspreekuur. U kunt in plaats hiervan een afspraak maken bij uw huisarts via de assistente

Telefonische bereikbaarheid 2019

Als huisarts wil ik u, samen met mijn praktijkteam, op elk moment de beste zorg kunnen bieden. Het is belangrijk dat u weet wanneer en op welke manier de huisartsenpraktijk bereikbaar is. Per 1 januari 2019 is onze telefonische bereikbaarheid gewijzigd.  Meer informatie hierover vindt u hier.