Welkom bij Dorpspraktijk

Dorpspraktijk
De Dorpspraktijk is eind 2009 geopend om een moderne en dynamische huisartsenpraktijk voor Castricum en omstreken te kunnen realiseren. De praktijk bevindt zich in de oude dorpskern en beschikt over een eigen parkeerplaats. Er is een huisartsen gedeelte en fysiotherapie gedeelte, beiden met een eigen ingang. De verschillende gedeeltes zijn in open verbinding met elkaar. Diëtiste Danique Veldt huurt om de week op vrijdag ochtend een ruimte binnen de praktijk. De thuiszorgorganisatie, Buurtzorg, bevindt zich op de hoek. De opzet van de Dorpspraktijk is het bieden van laagdrempelige deskundige medische zorg, waarbij er ook aandacht is voor continuïteit en zorgzaamheid.

De praktijk van N.C. Remmelzwaal en de praktijk van M. Doeksen en F. Weijer delen de assistentenbalie, wachtkamer en ruimte voor eigen patiëntenzorg. Hierdoor kunnen de artsen nauwer samenwerken en is er meer kennis en kunde onder een dak.

 

Drukte aan de telefoon

Vanwege toenemende drukte aan de telefoon zijn wij soms minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent en dan wij zelf wensen. Het kan zijn dat u soms langer moet wachten aan de telefoon, of dat de lijnen overbezet zijn.

Wij begrijpen dat dit voor u niet fijn is, maar wij vragen hiervoor uw begrip en werken hard aan een oplossing.

De drukte speelt met name op maandag en soms dinsdag. Om de drukte wat te spreiden vragen we u dan ook voor niet-dringende zaken in de 2e helft van de week te bellen.

Daarnaast willen wij u er ook op wijzen dat u zelf een afspraak kunt maken via het patiëntenportaal.

In geval van levensbedreigende spoed zijn we uiteraard altijd bereikbaar door de 1 te kiezen in het telefoonmenu.

 

Coronavaccinatie

Enkel patiënten die door de huisarts zijn gevaccineerd kunnen ons benaderen voor vragen omtrent hun registratie, graag per mail via info@dorpspraktijk.nl. Bent u niet door ons gevaccineerd, neem dan contact op met de landelijke GGD-lijn op 0800 – 5090.