Welkom bij Dorpspraktijk

Griepvaccinatie
Ieder jaar rond oktober en november wordt de griepvaccinatie uitgevoerd. Indien u in aanmerking komt voor de gratis griepprik dan ontvangt u de uitnodiging voor de griepvaccinatie per post thuis.

Per abuis is er een foutieve uitnodiging verzonden. U ontvang op korte termijn een rectificerende uitnodiging.

Wij nodigen u uit voor donderdag 7 november van 15.00 tot 18.00 uur. Indien u die datum niet in de gelegenheid bent kunt u ook terecht op vrijdag 22 november van 15.00 tot 17.00 uur.

Dorpspraktijk
De Dorpspraktijk is eind 2009 geopend om een moderne en dynamische huisartsenpraktijk voor Castricum en omstreken te kunnen realiseren. De praktijk bevindt zich in de oude dorpskern en beschikt over een eigen parkeerplaats. Er is een huisartsen gedeelte en fysiotherapie gedeelte, beiden met een eigen ingang. De verschillende gedeeltes zijn in open verbinding met elkaar. De thuiszorgorganisatie, Buurtzorg, bevindt zich op de hoek. De opzet van de Dorpspraktijk is het bieden van laagdrempelige deskundige medische zorg, waarbij er ook aandacht is voor continuïteit en zorgzaamheid.

De praktijk van N.C. Remmelzwaal en de praktijk van M. Doeksen, J.A. Tromp en F. Weijer delen de assistentenbalie, wachtkamer en ruimte voor eigen patiëntenzorg. Hierdoor kunnen de artsen nauwer samenwerken en is er meer kennis en kunde onder een dak.

Vacature doktersassistent
Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct opzoek naar een gediplomeerd doktersassistent, zowel parttime als fulltime is bespreekbaar.

Inloopspreekuur vervalt per 15 juli
Per maandag 15 juli 2019 vervalt het inloopspreekuur. U kunt in plaats hiervan een afspraak maken bij uw huisarts via de assistente.