Welkom bij Dorpspraktijk

Dorpspraktijk
De Dorpspraktijk is eind 2009 geopend om een moderne en dynamische huisartsenpraktijk voor Castricum en omstreken te kunnen realiseren. De praktijk bevindt zich in de oude dorpskern en beschikt over een eigen parkeerplaats. Er is een huisartsen gedeelte en fysiotherapie gedeelte, beiden met een eigen ingang. De verschillende gedeeltes zijn in open verbinding met elkaar. Diëtiste Danique Veldt huurt om de week op vrijdag ochtend een ruimte binnen de praktijk. De thuiszorgorganisatie, Buurtzorg, bevindt zich op de hoek. De opzet van de Dorpspraktijk is het bieden van laagdrempelige deskundige medische zorg, waarbij er ook aandacht is voor continuïteit en zorgzaamheid.

De praktijk van N.C. Remmelzwaal en de praktijk van M. Doeksen en F. Weijer delen de assistentenbalie, wachtkamer en ruimte voor eigen patiëntenzorg. Hierdoor kunnen de artsen nauwer samenwerken en is er meer kennis en kunde onder een dak.

Coronavaccinatie

Enkel patiënten die door de huisarts zijn gevaccineerd kunnen ons benaderen voor vragen omtrent hun registratie, graag per mail via info@dorpspraktijk.nl. Bent u niet door ons gevaccineerd, neem dan contact op met de landelijke GGD-lijn op 0800 – 5090.

Griepvaccinatie

Als u tot een risicogroep behoort kunt u de uitnodiging voor de griepprik in week 41 (11 t/m 17 oktober) verwachten. De griepprik wordt dit jaar gegeven op vrijdagmiddag 5 november van 13:00 – 18:00 uur in Sporthal de Bloemen.